International Cloud Computing Conference & Expo

Cloud Expo on Ulitzer

Subscribe to Cloud Expo on Ulitzer: eMailAlertsEmail Alerts newslettersWeekly Newsletters
Get Cloud Expo on Ulitzer: homepageHomepage mobileMobile rssRSS facebookFacebook twitterTwitter linkedinLinkedIn


Cloud Expo Authors: Yeshim Deniz, Elizabeth White, Carmen Gonzalez, Liz McMillan, Pat Romanski

Related Topics: Cloud Computing, Drupal Developer, eCommerce Journal, Cloudonomics Journal, CMS Journal, Cloud Expo on Ulitzer, SharePoint Archiving Journal, Las Vegas on Ulitzer, CIO/CTO Update, Telecom Innovation, Poker News on Ulitzer, Java in the Cloud

News Feed Item

CDNetworks breidt globale cloud-acceleratie uit met extra PoP's in Zuid-Amerika, het Midden-Oosten, en Azië

CDNetworksbreidt Dynamic Cloud Acceleration uit, en levert dynamische website-inhouden en cloud-toepassingen, zoals Sharepoint en Drupal van overal ter wereld naar het snelst groeiende aantal internetgebruikers in BRICI-landen (Brazilië, Rusland, India, China en Indonesië) en nu in Chili, Dubai, Saudi-Arabië en Mongolië.

"CDNetworks biedt echte cloud-acceleratie voor dynamische website-inhouden en cloud-toepassingen niet alleen in G8-landen, maar wereldwijd inclusief het snelst groeiende aantal internetgebruikers in opkomende markten", zei Jerry Miller, vice-president van technologie van CDNetworks.

"Vóór CDNetworks had onze cloud-installatie van Drupal fluctuerende beschikbaarheid en prestatie in China", zei Shawn Gordon, directeur van Global IT Operations en Technical Services, SEMI, San Jose, Californië. "Na CDNetworks Dynamic Web Acceleration hebben de laadtijden voor Drupal zich gereduceerd van minuten tot milliseconden. We zouden China nooit bij onze Drupal-omgeving hebben kunnen betrekken zonder CDNetworks."

Technologieën voor content delivery ontworpen om internetprestaties te vergroten - inclusief caching en intelligent routing - gaan niet adequaat in op de prestatie-eisen van dynamische cloud-toepassingen. Dynamische inhouden kunnen niet in de cache worden opgeslagen, zijn sterk gepersonaliseerd, en tijdgevoelig. Een dynamische oplossing voor web-acceleratie versnelt de beschikbaarheid van cloud-toepassingen door de manier te optimaliseren waarop de server met het netwerk communiceert. CDNetworks Global Cloud Acceleration reduceert transparant de responstijd en vergroot tegelijkertijd de beschikbaarheid van toepassingen.

Als een PCI (Payment Card Industry Security Standards) level 1 gecertificeerde dienst

  • transformeert CDNetworks het internet in een veilig, goed presterend application delivery netwerk
  • optimaliseert CDNetworks het delivery path van inhouden door publieke of privé beheerde netwerken
  • accelereert CDNetworks dynamische cloud-toepassingen, zoals Sharepoint, Drupal, door de "middle mile" te optimaliseren
  • beperkt CDNetworks de effecten van 'chatachtigheid' met inefficiënte toepassingen.

Het strategisch ingezette netwerk van CDNetworks stemt prestatie en dekking in alle gebieden van de wereld op elkaar af, en is bijzonder effectief wanneer het gaat om de dramatische verbetering van de prestatie van web-gebaseerde toepassingen in opkomende markten, waaronder Azië, het Midden-Oosten, Rusland en Zuid-Amerika, waar ook het aantal internetgebruikers het snelst groeit. CDNetworks is het enige content delivery netwerk dat echte dynamische cloud-acceleratie biedt aan alle vier de regio's en lokale expertise om regels en reguleringen van inhouden in Rusland en China te navigeren.

Bezoek CDNetworks in stand 827 op de Cloud Computing Expo Silicon Valley 2012. Bezoek de sessie Reaching China with Your Website & Cloud Apps | The Hard Truth (China bereiken met uw website & cloud apps | De harde waarheid) gepresenteerd door Jerry Miller, vice-president technologie, CDNetworks op 5 november om 16:25 in Track 7, Moving to the Cloud in Practice (Overstappen op de cloud in de praktijk).

Doe mee met Forrester en CDNetworks in een webcast over Reaching Russia in Milliseconds (Rusland bereiken in milliseconden) – 6 november om 11:00 Pacific Standard Time (14:00 Eastern Standard Time). U kunt zich hier registreren: http://w.on24.com/r.htm?e=528145&s=1&k=26E04B6AE0E16A219CF31258ADE5E68D

Over CDNetworks

CDNetworks maakt missiekritieke e-business mogelijk op de moeilijkste markten in de wereld. Door de unieke positie van CDNetworks als enige multinationale CDN met expertise en infrastructuur in China en op andere opkomende markten, is het een vertrouwde technologische en zakelijke adviseur voor de zeer competitieve bedrijfstakken software, reizen, e-commerce, high-tech, productie, media en gaming. CDNetworks verhoogt de prestaties voor meer dan 17.500 wereldwijde websites en clouddiensten. Het helpt bedrijven dichter bij hun eindgebruikers te komen zonder de beperkingen van hardware en privénetwerken. CDNetworks is opgericht in 2000 en heeft vestigingen in de V.S., Korea, China, Japan en het V.K. Ga voor meer informatie naar http://www.cdnetworks.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

More Stories By Business Wire

Copyright © 2009 Business Wire. All rights reserved. Republication or redistribution of Business Wire content is expressly prohibited without the prior written consent of Business Wire. Business Wire shall not be liable for any errors or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.